Autourheilua

Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry

 

Autoilua harrastaen ja kilpaillen

Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry:n parissa on mahdollista harrastaa monenlaista autoiluun ja ajamiseen liittyvää.

Kartingrata on käytössä huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Ohjattu ajoilta on keskiviikkoisin, jolloin voi ajaa omalla kalustolla tai vuokrata kaluston seuralta. Pienimmät ja ensikertalaiset kuljettajat voivat ajaa maanantaisin. Vuokrattavana on eri kokoluokkien autoja 4-vuotiaista kuljettajista alkaen.

JM / RC – rata on ollut useiden SM-kilpailujen näyttämönä ja kilpailijat ovatkin kehuneet radan yhdeksi Suomen parhaimmista. Kansallisten kisojen lisäksi radalla   järjestetään  jäsentenvälistä kilpailua sekä kesällä että talvella. Talvella radalla ajetaan seuran omaa Wintercross-sarjaa jokamiesluokan tyyppisillä autoilla. Radalla on mahdollisuus testata ja harjoitella auton käsittelyä mm. talviliukkailla.   Radan käytöstä sovitaan yhteyshenkilön kanssa. Käytöstä peritään ratavuokra.

Rallisprint-rata on Keski-Karjalan UA.n uusin suorituspaikka. Noin 4 km pitkä rata tarjoaa erittäin monipuolisen ja jopa muutaman huh-huh paikankin, mikäli ajolinjat valitaan väärin. Rallisprint-rata on vuokrattavissa kilpa-autojen testaukseen sekä harjoitteluun  Radan käytöstä sovitaan yhteyshenkilön kanssa. Käytöstä peritään ratavuokra.

 

Kilpailutoimintaa

·         Karting: Harjoituskilpailuja, Savo-Cup sarja
·         JM / RC: Kansallisia ja jäsentenvälisiä kilpailuja
·         Rallisprint: 1 kansallinen tai SM-tason sekä jäsentenvälisiä kilpailuja.


Toimintaa nuorille ja lapsille

Alle 18-vuotiaille järjestetään kaikkien lajien ajo- ja tekniikkaohjausta, retkiä kisoihin ja muuta yhteistä toimintaa. Tavoitteena on saada uusia harrastajia ja kilpailijoita mm. jokamiesluokan, rallicrossin ja rallisprintin nuorten luokkiin ja siitä edelleen yleisiin luokkiin sekä kartingiin.
Karting-radalla opetetaan ja harjoitellaan ajamista sekä koulutetaan tekniikkaa. Uusien tilojen valmistuttua järjestetään ohjattuja kerhoiltoja, jolloin rakennetaan ja huolletaan autoja.


Lisätiedot
:

Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry
Hallituksen pj Markku Haurinen,
0400 821 657
keskikarjalanua(a)gmail.com

http://www.keskikarjalanua.fi/

http://www.facebook.com/keskikarjalanua