Moottoripyöräily

Moottoripyöräkerho monessa mukana

MC Kitee nimellä tunnettu kerho on virallinen rekisteröity yhdistys Kiteen moottoripyöräklubi ry. Kerho sai alkunsa 1984. Tällä hetkellä kerhossa on noin 300 jäsentä ja kerho on Suomen motoristit ry:n (Smoto) jäsen.

Kerho kustantaa ison osan menoistaan jäsenten vapaaehtoisella toiminnalla. Kerholla on hyvä maine järjestyksenvalvojatehtävistä. Järjestyksenvalvonta onkin kerhon suurimpia tulonlähteitä. Kerhotilat Kiteentie 53:ssa ovat jäsenten vapaassa käytössä ja varsinkin työkaluvarustus alkaa olla melko kattava. Vuonna 2005 rakennettiin talkoilla uutta säilytystilaa, joka kelpaa vaikka näyttelytilaksi

Kerhon oma kokoontumisajo, Ponutaival, on järjestetty jo vuodesta 1993. Ajokautta aloitellaan kevät- sekä paraatiajoilla ja lopetellaan syysajoihin. Muita vuosittaisia tapahtumia ovat mm. hitaanajonkisat, ennakoivan ajon koulutukset ja tietenkin pikkujoulut ja pilkkikisat.

Kerholaiset ovat menestyneet myös kilparadoilla, on saavutettu road racing Suomenmestarauuksia ja Päijänteen ympäriajon palkintosijoja.

Kerho on rakentanut Aimo alueelle motocross-, crosscountry- ja enduroratoja, joilla  järjestään erilaista toimintaa ympäri vuoden. Keväällä 2009 järjestettiin ensimmäinen endurojen SM-tason osakilpailu. Kilpailu sai laajalti kiitosta reiteistään ja järjestelyistään. Jokavuotisena kilpailuna crosscountry tuo Karjalan Kankaille yli 200 kilpailijaa. Mc Kitee on Suomen Moottoriliiton jäsen.

 Kerho on tunnettu lähestyttävyydestään ja ystävällisyydestään. Tervetuloa mukaan aktiiviseen toimintaan!


Lisätietoja:

Kiteen Moottoripyöräklubi ry
puheenjohtaja Kari Kosonen

0400 943 934 

http://www.mckitee.fi/