Lapsille ja nuorille

Kiteen AIMO tarjoaa mielekästä tekemistä myös lapsille ja nuorille. Monet eri harrasteet ovat jo nyt saatavilla alueen harrastajien kautta. Nuorison viihtyminen alueella ja mielekkään tekemisen tarjoaminen on meidän kaikkien tavoitteena!

Haluaisitko sinä aloittaa autourheilun? Autourheilijat tarjoavat mahdollisuuden karting-autoiluun joko seuran omistamalla tai omalla kalustollasi. Isommille autoilun aloittelijoille on mahdollisuus aloittaa ajoharjoittelu turvallisesti suljetulla alueella uudella sprint-radalla. Ota yhteyttä Artoon!

Ilmojen halki tapahtuvaa seikkailua tarjoavat ilmailijat, jotka ovat keskeisesti AIMOn toiminnassa mukana. Et välttämättä tarvitse lupakirjaa päästäksesi ilmaan, mutta senkin suorittaminen ja harrastuksen syventäminen on mahdollista. Tero auttaa näissä seikkailuissa!

Moottorikelkoilla pystyy ajamaan talvisaikaan ja mönkijöillä sekä talvella että kesällä. Monipuoliset ja kaikille sopivat reitit antavat taatusti hienoja elämyksiä nelipyöräisen kyydissä.  Pasi auttavat näissä mahdollisuuksissa!

Suuri alue ja kattava reitistö alueen sisällä tarjoaa mahdollisuksia myös kaksipyöräisen selässä. Meillä pystyt ajamaan sekä motocrossia että enduroa. Molemmissa yhteyshenkilönä toimii Kari!

Oletko enemmän innostunut eläimistä? Yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota esimerkiksi ratsastusta joko Koivikon tilalla tai myös matkaratsastusta ja raviharrastusta edistyneemmille ratsastajille myös AIMOn alueella. Ota rohkeasti yhteyttä Kariin!

Alueella koulutetaan koiria sekä järjestetään näyttelyjä. Haluatko osallistua erittäin mukavan ja aktiivisen koiraharrastajien toimintaan? Ole yhteydessä Kennelkerhoon tai Palveluskoiriin!